CANCER CU SOLUTIE

  • 2-format3Bayer vrea producător de medicamente contra cancerului

Producătorii de medicamente pentru trataterea cancerului sunt acum foarte populari printre giganții farmaceutici. Bayer și-a fixat ca scop preluarea de astfel de specialiști în tratarea cancerului, cum ar fi compania Algeta, din capitala norvegiană, Oslo.

Gigantul farmaceutic german, Bayer, își consolidează afacerile profitabile cu medicamente împotriva cancerului. Cei din Leverkusen vor să înghită compania farmaceutică norvegiană, Algeta. Producătorii de medicamente pentru cancer au convenit asupra unei noi oferte de preluare, au declarat joi cei de la Bayer.

Grupul a dezvăluit informațiile privind prețul convenit, acesta fiind 362 de coroane norvegiene, sau 43 de euro, în numerar. Astfel că Algeta este evaluat la aproximativ 1,9 miliarde de euro. La sfârșitul lunii noiembrie norvegienii au făcut public faptul că se află în discuții cu gigantul german. Dar la prima ofertă Bayer a oferit să plătească doar 336 de coroane specialiștilor. Prin achiziție, Bayer va deține controlul total asupra Xofigo, agent folosit împotriva cancerului de prostată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 61