Un euro mai slab ajută Infineon

3new3308

Un euro mai slab ajută Infineon

Mai mulți factori s-au asigurat că Infineon se așteptaă la un rezultat bun din ultimul trimestru. Afacerile cu industria de mașini merge foarte bine pentru producătorul de cipuri. Măsurile de austeritate își arată efectul.

Un euro slab sprijină grupul producător de cipuri Infineon și asigură o bună dispoziție. Grupul membru DAX a dus-o mai bine trimestrul trecut din cauza dolarului american relativ puternic și costuri mai mici pentru sediul lor corporate decât s-a prezis. Vânzările au urcat pe perioada anului trecut cu 15% la 1,13 miliarde de euro, după cum a raportat compania. Surplusul a crescut cu jumătate la 136 milioane de euro.

Dar de asemenea în mod operațional casa a fost bine ticsită, declară CEO-ul Reihard Ploss. Marja de exploatare a ridicat obiectivul pe termen lung cu 15%. Mai ales că afacerile cu cipuri pentru industria auto au explodat. În special furnizorul german Nobel a cumpărat masiv de la Infineon. Dar și cererile de cipuri de control pentru dispozitive de rețea din smartphone și tablete este extrem de ridicată.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Schwacher-Euro-hilft-Infineon-article14412586.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 27