Un expert în domeniul mobilierului va conduce compania Ford

Acțiunile Ford sunt puse masiv sub presiune. Acum presa raportează că etajele superioare ale conducerii companiei și-au pierdut încrederea în directorul executiv Mark Fields. Se pare că s-ar fi găsit deja și înlocuitorul, care provine dintr-o cu totul altă ramură.

Ford se desparte de directorul executiv al concernului, Mark Fields, spun cercuri apropiate concernului. Urmașul său ar trebui să fie fostul șef al producătorului de mobilier Steelcase, James Hackett. Hackett lucrează pentru Ford din anul 2016 și răspunde în prezent de toate activitățile din jurul automobilelor autonome. O purtătoare de cuvânt a companiei nu a dorit să răspundă la întrebările presei legate de acest subiect. Fields și Hackett nu au putut fi contactați.

Schimbarea ar trebui să fie publicată în curând, raportează presa din informațiile oferite de revista Forbes. Fields a pierdut încrederea directorului Bill Ford și a celorlalți membri ai consiliului.

Fields a preluat conducerea companiei de la Detroit în urmă cu trei ani de zile. De atunci cursul acțiunilor a scăzut însă cu 40%. Profitul trimestrial a scăzut și el peste o treime. Ford a anunțat în cadrul programului său de economisire că va renunța la numeroase locuri de muncă în domeniile administrație și operațional, din regiunile America de Nord și Asia.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Moebelexperte-soll-Ford-fuehren-article19853333.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =