Un faimos manager german, meșter în toate, își ia rămas bun de la lumea afacerilor

48390083-2

Mehdorn se pensionează

El își încheie acum cariera la 72 de ani. Hartmut Mehdorn, un meșter în toate, își ia rămas bun de la lumea afacerilor. Ca și director al companiei căilor ferate, al Air Berlin sau al aeroportului de la Berlin el a fost mereu prezent pe primele pagini din mass-media.

Fostul șef al Deutsche Bahn și al BER, Harmut Mehdorn își ia rămas bun de la lumea afacerilor. După ce acesta s-a îmbolnăvit, el va demisiona din toate pozițiile pe care le deține. Are o problemă de sănătate, este în tratament, dar este pe cale de recuperare, spune Mehdorn pentru Tagesspiegel.

Mehdorn nu a spus însă de ce boală suferă. Ea a sosit surprinzător pentru el. Tema nu ar trebui dramatizată. Dar acesta consideră că a sosit vremea ca să se pensioneze.

Logevivul director a demisionat din postul său din consiliul de supraveghere al SAP și dorește să renunțe acum la ultimul său mandat din consilul de supraveghere dintr-o companie din străinătate. În viitor el își va petrece timpul la cele două reședințe ale sale din Berlin și Franța.

Astfel abdică unul dintre cei mai faimoși manageri germani. Unul din fosturile sale locuri de muncă a fost cel de la aeroportul capitalei germane BER, care nu mai ajunge să fie finalizat și este continuu amânat. Dar după certurile din consiliul de supraveghere acesta a decis să se retragă.

Mehdorn a fost pe parcursul întregii sale vieți strâns legat de domeniul aviației. Acesta spune că a fost fascinat de mic copil de avioane, în copilărie își dorise să devină pilot. Pe vremea când era copil el mergea adesea la aeroportul Tegel, pentru a privi decolările și aterizările.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Mehdorn-geht-in-Rente-article15137421.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =