UN INVENTATOR AMERICAN FACE DIN DRUM, SUPRAFETE FOTOVOLTAICE

solar-roadways

Invenția care transformă drumurile în stațiile de alimentare creste la 1 million de dolari
O invenție americană, care transformă suprafețe de drum în centrale electrice solare a crescut aproape la 1 milion de dolari in finantare. Drumul solar, este un sistem de piatra de pavaj modular proiectat pentru a înlocui suprafețele de drum curente, cu centrale de panouri solare. Inventatorii, Scott și Julie Brusaw , susțin că în cazul în care Statele Unite ale Americii  dispune peste tot de aceste drumuri, energia electrică produsă va fi de trei ori mai mare decât nevoile actuale ale țării.

Aceste proiecte de drumuri, au primit deja fonduri federale pentru dezvoltare, iar inventatorii au apelat la public sa adune bani pentru un ciclu de producție cu ajutorul site-ului crowdfunding Indiegogo. La momentul de schiţă, proiectul a ridicat mai mult de 936.000 dolari din obiectivul de 1 milion dolari.

Panourile solare sunt realizate din sticla super- puternică, inventatorii susțin că este suficient de puternică pentru a susține greutatea unei flote de tancuri. Fiecare panou conține o serie de lumini cu LED-uri , care ar permite , de asemenea, ca suprafața drumului să fie iluminate în orice model dorit. Panourile mai conțin elemente de încălzire, concepute pentru a menține drumurile uscate pe tor parcursul anului.

http://www.ibtimes.co.uk/invention-that-turns-roads-into-power-stations-raises-1-million-1449961

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1