Un investitor câștigă 200 de milioane de dolari cu Ethereum

Boom-ul înregistrat de moneda criptică Ethereum aduce profituri incredibile pentru anumiți investitori. Un comerciant anonim a câștigat nici mai mult nici mai puțin de 200 de milioane de dolari în doar o singură lună. Cu toate acestea, există multe persoane care pierd făcând pariuri pe această monedă.

O urcare abruptă și o coborâre la fel de bruscă. Moneda Ethereum, o monedă criptică ce se aseamănă cu fenomenul Bitcoin are o perioadă magnifică în urma sa, în special în acest an. În prima jumătate a anului valoarea monedei digitale a crescut de cinci ori. Recent a pierdut însă din nou jumătate din valoare.

Un investitor anonim s-a folosit de acest trend ascendent, pentru a face un profit remarcabil, după cum raportează cei de la Bloomberg. Necunoscutul broker a folosit o investiție de 55 de milioane de dolari pentru a înregistra un profit de 283 de milioane, folosindu-se de recentul boom al monedei. Iar acest lucru s-a petrecut în doar o lună de zile.

Randamentul sănătos de 413% a fost făcut cunoscut pentru că proprietarul acestuia, sau cineva care îl cunoaște, s-a lăudat cu el pe rețeaua de socializare Instagram. Într-o postare în indoneziană, care între timp a fost îndepărtată, proprietarul declară că a primit numeroase mesaje cu întrebări privind numărul de monede pe care îl deține. În aceste fotografii de pe instagram se pot zări și sisteme de calculatoare performante, care sunt utilizate pentru așa-numitul proces de mining. Un lucru bun în cazul Ether este că, toate bursele virtuale din întreaga lume sunt transparente și accesibile pentru toată lumea, spune în continuare deținătorul uriașului profit.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Anleger-verdient-200-Millionen-mit-Ether-article19930618.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 25