Un iPhone 7 Plus a luat foc, Apple face verificări

Apple face verificări în cazul unui iPhone 7 Plus care a explodat, incidentul fiind filmat şi postat pe Twitter.

O adolescentă din Arizona a postat pe Twitter o înregistrare video în care poate fi văzut un iPhone 7 Plus ce scoate fum abundent, iar husa de protecţie se topeşte ca urmare a unei explozii interne.

Tânăra a spus că incidentul s-a produs aparent fără nicio cauză. De asemenea, aceasta folosea un încărcător original, ceea ce elimină de pe lista posibilelor cauze varianta unui încărcător neconform.

Reprezentanţii Apple au declarat că ţin legătura cu tânăra posesoare a iPhone-ului afectat, iar aceasta recunoscut că Apple i-a oferit un telefon nou.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza incidentului care aduce aminte de problemele similare avute de Samsung anul trecut cu flagship-ul Note 7 care, în cele din urmă, a fost chiar retras definitiv de pe piaţă.

Deocamdată este vorba despre un incident singular, neputându-se vorbi de o problemă a întregii serii iPhone 7.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 13