Un joc AR aduce monștrii din Rampage în lumea reală

Dat fiind pedigree-ul filmului blockbuster a lui Dwayne “The Rock” Johnson și puterea promoțională care însoțește în general munca sa, există o simetrie predictibilă în vestea că Rampage, o adaptare cinematografică a clasicului joc arcade, a ajuns acum o aplicație de mobil cu realitate augmentată.

Rampage: AR Unleashed, dezvoltată de studio-ul AR Trigger cu sediul la Los Angeles este disponibilă acum pe App Store și Google Play. Cu ajutorul aplicației utilizatorii pot să îl aducă pe ecran pe George the Gorilla, Ralph the Wolf și Lizzie the Alligator, aceste personaje făcându-și loc în mediul înconjurător, dărâmând clădiri și făcând dezastru în jur.

În plus, utilizatorii pot scana postere ale filmului pentru a-l vedea pe George the Gorilla cum distruge al patrulea perete, iar scena distructivă poate fi capturată în fotografii și videoclipuri pentru distribuire pe social media.

În lunile recente realitatea augmentată a devenit o cale populară prin care filmele se promovează sau se monetizează, cum am văzut și în cazul Black Panther, Jurassic World: Fallen Kingdom, Ready Player One, Transformers: The Last Knight sau Star Wars: The Last Jedi.

https://mobile-ar.reality.news/news/augmented-reality-game-brings-monsters-rocks-rampage-your-city-skyline-0183766/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 20