Un jucător de golf de 21 de ani câștigă US Open

RTX1HIVE

Un jucător de golf de 21 de ani câștigă US Open

Tensiune până la final: jucătorul american de golf Jordan Spieth câștigă după 275 de lovituri în cadrul competiției pline de tradiție, US Open. Acest tânăr golfer intră de asemenea în cărțile de istorie. Germanul Kaymer nu a avut nici un fel de rol în competiție.

Jordan Spieth a câștigat US Open-ul la golf, la doar două luni după ce a câștigat și Masters-ul. Jucătorul profesionist în vârstă de 21 de ani din SUA a marcat o rundă finală foarte tensionată la Chambers Bay din statul federal american Washington chiar înaintea sudafricanului Louis Oosthuizen și compatriotului Dustin Johnson.

Spieth a jucat un 69 în cursul de 70-par și a însumat un rezultat total de 275, ce le-a lăsat nici un fel de drept la replică lui Oosthuizen și Johnson.

Texanul este cel mai tânăr campion de la US Open de la Bobby Jones în anul 1923. De asemenea, Spieth este acum al șaselea jucător din istoria golfului care câștigă primele două turnee majore ale anului. Campionul en-titre Martin Kaymer din Mettmann a primit Cut și a fost astfel eliminat prematur. Astfel turneul s-a încheiat lipsit de glorie pentru câștigătorul de anul trecut.

Spieth a declarat că nu se aștepta ca următorul său titlu să sosească atât de repede. A adăugat faptul că este uimit de faptul că a reușit să câștige. Tiger Woods, tot din SUA, a câștigat ultima dată două turnee majore într-un an calendaristic în anul 2012.

http://www.n-tv.de/sport/21-jaehriger-Golfer-gewinnt-die-US-Open-article15347581.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 69