Un manager primește milioane de euro la plecare din firmă

Cel care a ocupat ani de zile poziția de director la corporația Wincor-Nixdorf pleacă cu buzunarele pline. Eckard Heidloff va fi plătit cu milioane de euro la plecare. Este însă discutabil cum s-a ajuns tocmai la această sumă.

Eckard Heidloff, care a ocupat timp de ani de zile poziția de director la producătorul de bancomate Wincor Nixdorf (Diebold Nixdorf), va primi la plecare o primă în valoare de milioane de euro. Un purtător de cuvânt al companiei a confirmat la cerere pentru Frankfurter Allgemeinen Zeitung că există un calcul corespunzător pe baza documentelor la Societatea Americană de Supraveghere Bursieră SEC privind remunerarea.

Heidloff se așteaptă să primească 4,3 milioane de euro, anunță compania. Perioada aceasta a fost pentru el extrem de avantajoasă. Deoarece pentru încheierea anticipată a contractului este prevăzută în contract o sumă de bani care respectă codex-ul german de conduită corporațională. Acesta prevede ca aceste plăți să fie limitate la salarul pe doi ani.

Heidloff pleacă de la companie cu aproape doi ani de zile sau 23 de luni înainte de finalizarea noului său contract. Anul comercial trecut el a încasat venituri, care includ bonusurile pe termen scurt și lung, în valoare totală de 2,25 milioane de euro.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Top-Manage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 7 =