Un McLaren P1 GTR de șosea pus la vânzare

Gândul deținerii unui McLaren P1 plug-in hibrid este un vis pentru multă lume. Doar 374 de exemplare au fost produse, fiecare costa circa 1,35 milioane de dolari când era nou. Dar și mai exclusiv decât modelul P1 care putea fi condus pe șosele, este versiunea P1 GTR, destinată doar circuitelor, care a fost introdusă pe piață la doar un an mai târziu.

Doar 58 de exemplare din P1 GTR au fost construite, fiecare proiectat exclusiv pentru utilizare pe circuit și are un preț de circa 2,6 milioane de dolari când este nou. Din cele 58 de exemplare construite, mai puțin de 30 au fost convertite să fie complet legale pe șosele, de către specialistul în automobile McLaren, compania Lanzante. La fel este și cazul acestui exemplar.

Disponibil prin intermediul comerciantului de obiecte de lux Tom Hartley Jnr, acest McLaren P1 GTR unic vine echipat cu un motor care obține la ieșirea din fabrică o putere de 986 de cai putere, care produce cu 83 de cai putere mai mult decât versiunea de stradă. La o greutate mai mică de 1400 de kilograme, este de asemenea mai ușor decât P1 standard.

Exteriorul este finisat într-o culoare gri deosebită, la care se adaugă ornamente roșii specifice automobilelor de circuit. Interiorul este relativ sărac în funcționalități moderne și este scos în evidență de un volan inspirat de automobilele de curse, un cluster de infotainment digital, un touchscreen central care dă oferă șoferului acces la lucruri precum diagnosticarea vehiculului și controale precum aerul condiționat, bineînțeles.

Street-Legal McLaren P1 GTR Up For Sale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 6