Un Pedelec șic – One Soho

Pedelec-urile sunt rigide, greoaie, lente. Există multe păreri negative cu privire la bicicletele electrice. One Soho de la producătorul Coboc vrea să elimine aceste prejudecăți. Este posibil?

Oricine vrea să fie frumos, trebuie să sufere, spune un proverb. O plimbare de test cu Pedelec Coboc One Soho ne arată contrariul. Această bicicletă electrică deosebit de șic îl face pe conducător să pară din cale afară de șic, fără a fi nevoit să depună un efort semnificativ în acest sens. În plus bicicleta cu o singură viteză mai vine cu câteva prejudecăți în ceea ce privește mobilitatea electrică.

Unul dintre aceste resentimente spune că Pedelec-urile sunt greu de controlat. Un design relativ neatrăgător, orientat spre simplitate și funcționalitate. Astfel că eleganța este mereu apreciată în segmentul Pedelec și constituie o excepție. Un motor electric mare, acumulator, comutator și un display pot fi integrate cu ușurință într-un design convențional pentru biciclete. Soho, cu toate acestea, arată că tehnologia electrică și designul de vârf sunt elemente ce pot fi combinate: bicicleta nu trădează în nici un fel tehnologia Pedelec. Nu este complet invizibilă, dar este foarte discretă.

Bateria, spre exemplu, este ascunsă în tubul inferior al cadrului din aluminiu periat. Bateria inclusă este pe bază de litiu-ion are o performanță de 352 de wați-oră. Chiar și motorul este foarte compact și este integrat în butucul roții din spate, el fiind doar ceva mai mare decât unele seturi de pinioane ce pot fi întâlnite pe biciclete. În plus, motorul arată ca o parte integrantă a cadrului metalic strălucitor, datorită curelei cromate. Cablurile și fișele au fost ascunse în mare parte în interiorul cadrului și interferează cu aspectul simplist.

http://www.zeit.de/mobilitaet/2017-07/e-bikes-pedelecs-one-soho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 14