UN “PIC” MAI SCUMP

De azi hipermarketul PIC de pe Calea Borsului este scos la vanzare deoarece tranzactia prevazuta in planul de reorganizare al societatii a esuat.Complexul comercial intrat in insolventa in 2009,si preluat de administratorul judiciar PwC,a fost evaluat la 4,5 mil euro,asa ca daca banutii acestia va sunt disponibili pe undeva,numai in CIPRU sa nu fie:),puteti linistit sa va manifestati dorinta de achizitie.PIC-ul din ORADEA se vinde separat de celelalte unitati ale aceluias proprietar si care sunt situate in PITESTI,CALARASI,CRAIOVA,BRAILA.Omul de afaceri NICOLAE SARCINA cu activitati comerciale de cca 65 mil euro anual din 175 magazine sub brandul SUCCES, este cel care a renuntat sa mai achizitioneze cele 5 hipermarketuri PIC.
———————————————————————————————————————————
PS.:)
In padure se deschide un supermarket. Toate animalele se aseaza la coada: lupul, vulpea, ursul ajung mai la urma. Deodata apare iepurele si vrea sa treaca de urs, care era ultimul. Ursul suparat il ia pe iepure la bataie.
In cele din urma iepurele scapa si vrea sa treaca mai departe, dar da de vulpe, care, suparata ca iepurele vrea sa o ia inaintea ei il ia si ea la bataie.
Iepurele scapa si de vulpe si ambitionat vrea sa treaca si mai in fata dar da de lup care vrea si el sa-l ia la bataie. Atunci iepurele suparat incepe sa strige:
– Sa mor eu daca mai deschid magazinul astazi !
———————————————————————————————————————————

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 20