Un scandal sexual umbrește aniversarea Subway

3ra51157

Un scandal sexual umbrește aniversarea Subway

Fondat de 50 de ani, lanțul de sandwich-uri Subway a trăit o poveste economică de succes. Dar acum strălucirea s-a dus: capul de afiș al companiei va fi cel mai probabil condamnat pentru pedofilie, iar afacerile merg tot mai prost.

Momentul nici că se putea să fie mai prost: tocmai la sărbătorirea marelui jubileu, apare un scandal în jurul celui mai cunoscut angajat al companiei. De ani de zile purtător de cuvânt al companiei, Jared Fogle, este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră și ar fi pus în circulație pornografie cu minori.

Procedura împotriva lui Fogle umbrește cea de-a 50-a aniversare a concernului, care urmează să aibe loc pe data de 28 august. Fogle nu a fost doar un purtător de cuvânt pentru Subway, ci și cel mai important promotor al imaginii companiei, cel puțin până la deschiderea anchetei împotriva sa.

Lanțul de sandwich-uri l-a angajat la trecerea în noul mileniu pe Fogle, care astăzi are 37 de ani, pe poziția de Brand Ambassador, după ce el a ținut prima pagină a ziarelor prin păstrarea unei “diete Subway”, care se presupune că l-ar fi ajutat să slăbească peste 100 de kilograme. De atunci Fogle a fost vedeta clipurilor video a concernului fast-food și a devenit o vedetă în Statele Unite fiind cunoscut ca “Jared the Subway Guy”.

Parteneriatul a fost apoi un succes pe parcursul anilor, Fogle a câștigat milioane, iar Subway a crescut mulțumită promovării sale ca alternativă sănătoasă la rivali precum McDonalds, Pizza Hut sau Taco Bell. Cu 44.100 de unități în toată lumea, Subway este lanțul de fast-food cu cele mai multe filiale la nivel mondial. Chiar și în Germania compania este prezentă cu 600 de restaurante și peste 6000 de angajați.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Sex-Skandal-ueberschattet-Subway-Jubilaeum-article15766486.html3ra51157

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =