Un start-up care dorește să devină “Airbnb pentru bagaje” a obținut finanțare de 1,1 milioane de dolari

Start-upul CityStasher dorește să devină un “Airbnb pentru bagaje”, adică o rețea de locații din întreaga Europă, unde îți poți lăsa bagajele pentru câteva ore după ce ai făcut check-out-ul de la hotel, aștepți să te cazezi sau ești în trecere și nu vrei să te plimbi cu ele după tine.

Start-upul londonez a strâns 1,1 milioane de dolari finanțare (seed) cu ajutorul Venture Friends, cu participarea partenerilor Charlotte Street Capital și a diverșilor investitori, scrie TechCrunch. Unul dintre aceștia este CEO-ul Big Yellow Storage (companie deținătoare de spații de depozitare din Marea Britanie) – James Gibson, care este un susținător al start-upului.

De asemenea, campania de finanțare a CityStasher a fost susținută inclusiv de firma de capital de risc Hozwat Partners, care a susținut în trecut și comparatorul de prețuri hoteliere Trivago, scrie publicația britanică The Independent.

Problema pe care start-upul dorește să o rezolve este că necesitatea de a transporta bagajele poate să te împiedice de multe ori să te bucuri de o parte a zilei atunci când călătorești, timp care altfel este irosit.

“Dacă ai fost forțat vreodată să părăsești locația Airbnb la ora 10:00, este posibil să fii familiarizat cu problema (…) Căratul bagajelor este obositor și multe locuri le interzic acum (muzee, stadioane etc.)”, spune co-fondatorul Anthony Collias.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 38