UN TANAR CU APLICATIA SA “UBER” A CUTREMURAT TAXIMETRIA EUROPEANA

_75453071_022634533-1

O stire care am dat-o aci confirma efectul neasteptat al unei aparent banale aplicatii pe mobil dar care s-a listat in SUA mai tare ca si COMERZBANK, UBER se chiama si permite sa alegi mijlocul de transport intern intr-un oras cel mai bun din oferta transportatorilor inscrisi in aplicatie.Aceasta aplicatie a cutremurat azi lumea taximetristilor  in Europa.

Transportul în marile orașe europene a fost perturbat de greve duble, care afectează taxiurile și serviciile feroviare.

Două treimi din totalul trenurilor au fost blocate în unele zone din Franța, datorită grevei împotriva reformelor, iar taxiurile au blocat drumurile, inclusiv cele din jurul aeroporturilor principale. Şoferii de taxi din Madrid, Londra, Milano, Berlin și alte câteva orașe au ieşit în stradă. Aceștia protestează la ceea ce ei consideră a fi o lipsa de reglementare al rivalului Uber, serviciu de telefonie mobilă.

Cele mai mari asociații de taxi din capitala spaniolă au cerut angajaţilor să oprească activitatea, timp de 24 de ore până la orele 06:00 în dimineața zilei de joi. Peste 15.000 de vehicule autorizate funcționează în Madrid, spune mass-media spaniolă. Greva a fost, de asemenea, observată în Barcelona, ​​unde aplicația de telefonie mobilă este în funcțiune.
Taximetriștii din Londra au iesit în Trafalgar Square, argumentând că aplicația mobilă Uber, care își are originea în Statele Unite, a lucrat cu un contor de taxi, care doar taxiuri negre au dreptul legal să îl folosească în Londra. Însă, Uber argumentează că este în conformitate cu reglementările locale.

http://www.bbc.com/news/world-europe-27792942

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 12