Un Tesla Model S cu caroserie lată

Când show-ul SEMA a avut loc în Las Vegas, jurnaliștii au fost impresionați de numărul mare de companii care au folosit un automobil Tesla cu titlu de prezentare. Dar la târgul de componente automotive din acest un Tesla Model S a atras în special atenția prin caroseria sa transformată.

Kenny Pfitzer de la “Zero to 60 designs” a vorbit cu jurnaliștii despre kit-ul unicat de caroserie numit „Zero TS”, conceput pentru Tesla Model S. Pfitzer a început să restaureze mașini precum Volkswagen Microbus din 1960 în garajul tatălui său. Ca și adolescent el a învățat meserie de la tatăl său Karl Pfitzer care a fost un inginer de rachete la NASA: Mai târziu, Kenny a avut o carieră mai mult decât prolifică la Metal Crafters, Foose Designs și West Coast Customs, unde a lucrat la mașini care au devenit populare prin intermediul emisiunii televizate cu același nume.

Pfitzer a dat startul companiei Zero to 60 designs pentru a fi în topul celor mai creative case americane de design. El a decis ca proiectul său de marcă pentru SEMA în acest an să fie un Tesla Model S complet reimaginat. Pfitzer a explicat că el a proiectat întregul kit de caroserie pentru Model S, inclusiv masca frontală, posteriorul și aripile laterale, care îi dau un aspect dur și orientat spre performanță.

Pfitzer a subliniat că Tesla Model S care se afla expus la SEMA include o vopsea specială la exterior în valoare de 40.000 de dolari, în culoarea “gri-delfin”, la care se adaugă un acoperiș special Solar Gard. De asemenea, Model S Custom mai beneficiază de roți HRE, frâne Brembo la comandă și avelope Nexen Nfera.

Celebrity car customizer reimagines Tesla Model S with wide body kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 5