Unde sunt taxiurile cele mai scumpe

51637320

Unde sunt taxiurile cele mai scumpe
Atunci când se compara costul unei călătorii cu taxiul în cele mai mari zece orașe din Germania, apare o imagine clară. Serviciul este cel mai scump la Hamburg. Iar la nivel international există taxiuri care sunt chiar mai scumpe.

Taxiurile cele mai scumpe sunt la Hamburg. Rezultatul reiese dintr-o analiză a Business Week. S-au comparat prețurile unei plimbări cu taxiul în zece din cele mai mari orașe din Germania.,

O călătorie de zece kilometri costă în consecință în timpul zilei 22,6 euro în orașul hanseatic. Doar puțin mai ieftin este Dusseldorf cu 21,70 euro. Cel mai puțin plătesc clienții pentru o plimbare în orașul Dortmund, unde costă doar 18,10 euro, raportează revista.

Într-o plimbare cu taxiul de cinci kilometri, imaginea rezultată este cam aceeași, Hamburg și Dusseldorf sunt cele mai scumpe, iar Dortmund este cel mai ieftin.

Există diferențe mari, chiar și față de o plimbară cu taxiul în străinătate. Astfel, cumpărătorii plătesc pentru o plimbare cu taxi de zece kilometric la Tokyo echivalentul a 25,39 euro, în Londra 22,25 euro, iar la Amsterdam 23,70 euro. Pe de altă parte, sunt mult mai ieftine aceste călătorii la New York, unde ați plăti doar 13,98 euro, la Paris 12,20 euro sau la Beijing 3,78 euro. Raportul se bazează pe o evaluare a portalului taxi-rechner.de.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Wo-Taxifahren-am-teuersten-ist-article13644421.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 84 =