UNICREDIT IN ROSU

  • AP341325764981-1-Pierderi pentru UniCredit

Amortizări de valoare mare și provizioane pentru credite neperformante. Banca italiană Unicredit se scufundă puternic în partea negativă. După problemele avute în trecut instituția emana optimism și perspective de profituri mari. Investitorii par mulțumiți.

 

Banca italiană UniCredit a alunecat adânc în roșu în ultimul an. În conformitate cu instituția-mamă, HVB, scădere a fost cauzată de amortizarea fondului comercial și provizioane suplimentare pentru credite neperformante la o pierdere de 14 miliarde de euro. Aceste sarcini speciale au sosit pe neașteptate, deoarece a fost socotit un profit net sănătos, de aproximativ 916 milioane de euro.

 

În acest an, cu toate acestea, ar trebui ca instituția să își revină. Institutul de la Milano a calculat că profitul ar fi treuit să ajungă la aproximativ 2 miliarde de euro. Pe bursă acțiunile UniCredit au crescut cu peste 4%. Deficiențele din bilanț au fost înregistrate în trimestrul al patrulea, astfel încât în ultimele trei luni ale anului a fost înregistrat un deficit de 15 miliarde de euro.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/UniCredit-mit-14-Milliarden-Euro-Verlust-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 85 =