Unire în Portalul de Download

Apple-verbannt-wegen-potenzieller-Vergiftungsgefahr-von-Fabrikarbeitern-Chemikalien-aus-der-iPhone-und-iPad-Herstellung

Unire în Portalul de Download

Ceea ce experții știau deja, acum probabil că Apple o va face: un raport media privind serviciile companiei nou-dobândite de Apple spune că Beats va fi inclusă în portalul de Download iTunes. În spatele acestui pas stă o strategie inteligent elaborată.

Apple vrea să integreze aplicația de Streaming a firmei de muzică cumpărată cu bani mulți, în platforma sa iTunes, potrivit unui raport al unui ziar. Motivul din spatele acestei decizii este o regresare semnificativă a vânzărilor de muzică digitală de pe serviciul de download, cu 13-14% de la începutul anului, raportează Wall Street Journal, citând persoane informate.

Integrarea Beats în iTunes a fost planificată pentru anul care vine, se mai spune în raport.Aplicațiea Beats oferă un abonament de muzică pentru 10$ pe lună. Blogul de tehnologie TechCrunch a raportat luni, citând persoane din interior, că Apple va încorpora Beats în iTunes. Cu toate acestea, în consecință aplicația Beats ar trebui să dispară complet de pe piață.

Mulți insideri din industrie au speculat la început că Apple, după ce a cheltuit 3 miliarde de dolari cu achiziția Beats, va opta să se axeze pe afacerile cu streaming și asupra unui abonament de muzică și nu atât de mult pe afacerile cu căști, cu care firma Beats a câștigat până acum cei mai mulți bani.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Will-Apple-mit-Beats-nun-iTunes-aufpaeppeln-article13843566.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 27