Unitățile Karstadt transformate în locuințe

8460555

Unitățile Karstadt transformate în locuințe
Sunt situate în mijlocul orașelor, dar multe dintre ele sunt amenințate de a fi închise. Pentru reutilizarea proprietăților imobiliare Karstadt, șeful HDE Genth face propuneri și întâlnește astfel temerile multor primari.

Magazinele Karstadt amenințate cu închiderea ar putea fi de asemenea utilizate pe viitor și în afara industriei comerțului, conform asociației HDE. Se preconizează că imobilele nu vor putea fi umplute suficient de rapid cu comercianți cu amănuntul, a declarat directorul executiv al HDE, Stefan Genth. Și pe viitor vor exista magazine în Germania, dar nu toate aceste locații au potențial comercial.

Magazinele închise nu trebuie să ducă la o deteriorare a centrelor orașelor, spune Genth. Această preocupare o are și Asociația Germană a Orașelor. Cu toate acestea, directorul executiv al HDE, Genth are câteva idei concrete pentru locațiile amenințate. Ar trebui ca proprietățile să fie reconcepute pentru a servi drept locuințe sau spații de birouri.

Consiliul de Supraveghere al Karstadt se reunește pentru prima dată săptămâna viitoare, după preluarea companiei de către investitorul austriac Rene Benko. Președintele Consiliului de Supraveghere Stephan Fanderl a acordat deja preavize de concediere către un număr de 17.000 de angajați. De asemenea el a pus un semn de întrebare asupra a 20 de locații deținute de firmă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/maps-google-com-article13541451.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 33 =