Unsprezece trucuri matinale care îţi vor face ziua mai productivă

11-Tweaks-to-Your-Morning-Routine-Will-Make-Your-Entire-Day-More-Productive

Unsprezece trucuri matinale care îţi vor face ziua mai productivă

Cercetatorii de la Universitatea din Nottingham au publicat recent rezultatele a 83 de studii separate privind energia și auto-controlul. Ceea ce au găsit pun mare accent pe modul cum îşi începe fiecare dintre noi ziua. Astfel s-au scris 11 dintre cel mai importante trucuri care maximizează energia și auto-controlul pe tot parcursul zilei.

1.Exerciţiile de dimineată
Cercetatorii de la Universitatea din Bristol au descoperit ca oamenii care încep dimineata cu sport, în timpul zilei de lucru au mai multa energie si o perspectiva mai pozitivă.

2. Apa cu lâmâie inainte de toate
Apa cu lamaie, creste nivelul de energie fizic și mental. Lamaile conţin nutrienți; acestea sunt pline de potasiu, vitamina C şi antioxidanti.

3. Fără tehnologie înainte de micul dejun
Deschizând televizorul sua mail-urile imediat ce te-ai trezit te face să îti pierzi concentratrea pe ziua ce urmează. O privire aruncată pe fereastră, sau exercitiile sunt mult mai benefice pentru a începe ziua plin de energie.

4.Un mic dejun sănătos
Un mic dejun sănătos îți dă energie, imbunatateste memoria pe termen scurt, și ajută la concentrarea mai intensă pentru perioade mai lungi.

5. Stabilirea obiectivelor pentru a doua zi
Cercetările arată că având obiective concrete este corelat cu creșterea uriașă de încredere si auto control.

Actiunile de dimineață incepute chiar de la domiciliu sunt importante, dar este doar jumătate din bătălie. Dacă nu se menține tonul după ce s-a ajuns la birou, munca de dimineață poate pierde impuls rapid. Iată cum vă puteți menține un ton productiv după ce a-ţi ajuns la birou:

1. În primul rând, curăţenie în birou
Chiar dacă nu este detul de plăcut să începi munca prin a face curat, un studiu a constatat ca persoanele care au lucrat în spațiul de lucru curat se pot concentra mai bine faţă de cei care au lucrat într-un birou dezordonat.

2. Atribuirea listei cu probleme de rezolvat, și de a monitoriza progresul împotriva obiectivelor.Vă va arată ce este și ce nu este posibil, astfel încât vă puteți prioritate ziua în consecință.

3. Păstrați sedintele de dimineața în program

4. Fără prea multe sarcini
Energia de dimineată te face să crezi că poti face mai multe lucruri deodată, ceea ce este tenat însă va cântării asupra întregii zile.

5. Spune NU
Nu este un cuvânt puternic, care va proteja dimineatile prețioase. Când e timpul să spunem nu, trebuie evitate frazele, cum ar fi “Nu cred că pot” sau “Nu sunt sigur’’.

http://www.talentsmart.com/articles/11-Tweaks-to-Your-Morning-Routine-Will-Make-Your-Entire-Day-More-Productive-527453707-p-1.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 70 =