Unul din 29 de londonezi este milionar, arata un nou studiu

city-london

Londra ar putea suferi din cauza crizei fara precedent a locuințelor şi multi oameni trăiesc sub pragul de sărăcie mai mult decât oriunde altundeva în Marea Britanie, dar unul din fiecare 29 de londonezi este in prezent milionar, arata un nou studiu publicat marți (14 iunie 2016) .

Conform datelor publicate de WealthInsight, 3,4% dintre locuitorii Londrei sunt milionari, deoarece capitala Marii Britanii a ajuns pe locul cinci în clasamentul orașelor de top la nivel mondial , care au pe cap de locuitor active nete în valoare de 1 milion de dolari sau mai mult.

Fara indoiala, Monaco se află în fruntea listei ,cu cei mai mulți milionari pe cap de locuitor decat oricare alt oras din lume, cu aproape un milionar pentru fiecare locuitor. Hub-urile bancare elvețiene Zurich și Geneva completează podiumul, cu rate de milionar-pe-locuitor de 24,3% și respectiv 17,7% .

Cu un milionar la fiecare 21 de locuitori, New York a depasit Londra, ocupand locul patru, în timp ce Oslo, Hong Kong, Frankfurt, Singapore şi Amsterdam finalizează top 10.

http://www.ibtimes.co.uk/london-wealth-one-29-londoners-found-be-millionaires-uk-capital-moves-rankings-1565401

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =