Unul din opt părinți britanici nu recunosc afecțiunile copiilor lor

Unul din opt părinți britanici recunosc că nu ar fi în stare să recunoască dacă unul din copii lor ar fi nesănătos sau supraponderal, arată o cercetare recentă.

Un sondaj efectuat printre 2000 de tați și mame a relevat faptul că jumătate declară că din lipsă de timp un stil de viață sănătos determină ca un stil de viață sănătos să fie aproape imposibil de atins pentru familia lor, iar unul din cinci arată cu degetul spre proprile lor cariere și locuri de muncă, precum și spre lipsa de timp pentru a acorda atenție stilului de viață pe care îl are copilul.

Aproape o treime dintre părinți a simțit faptul că prețul alimentelor de calitate afectează capacitatea lor de a-și hrăni sănătos copilul. Se pare că nu este deci deloc surprinzător că 34% au recunoscut că se îndoiesc că ei reprezintă un bun exemplu pentru copii lor și le lipsesc cunoștințe vitale când vine vorba despre nutriție.

Dar un stil de viață sănătos și hrănitor nu este un aspect exclusiv locuinței acestor copii. În mod șocant, o cincime dintre părinți spun că școala la care învață copii lor nu îi învață nimic legat de sănătate și îngrijire sau nutriție, dietă și exercițiu fizic.

Din aceste cifre alte zece trei persoane din zece au declarat că unul din motivele pentru care școala copiilor lor nu îi învață aceste lucruri este faptul că nu tratează aceste informații ca o prioritate. Dar 21% dintre cei care au luat parte la studiul Premier Wellbeing au mărturisit că sunt îngrijorați cu privire la faptul că școala nu oferă elevilor informații legate de importanța exerciului fizic și îngrijirii stării de sănătate.

http://www.independent.co.uk/news/health/child-health-concerns-unrecognised-obesity-poor-nutrition-study-research-a8147486.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 51