UPS, singuri în Europa

Image-20333109-John-Adamowicz-delivers-UPS-packages-in-Hoboken-on

UPS, singuri în Europa
Cu o mulțime de bani, compania americană de logistică UPS intenționează să-și extindă capacitatea în Europa, în special în Germania. Clienții ar trebui să fie, de asemenea, curtați cu noi oferte. Iar compania vede planurile Deutsche Post ca fiind critice.

Compania americană de logistică UPS vrea ca după achiziționarea eșuată a rivalului olandez TNT să investească o mulțime de bani în Europa și de asemenea să pătrundă pe piața din Germania. În următorii trei-cinci ani compania dorește să investească un miliard de dolari în Europa, spune directorul financiar al UPS, Kurt Kuehn. O mare parte din aceștia vor curge către Germania, fiind pentru UPS la nivel mondial una dintre piețele aflate cel mai puternic pe creștere. Planul este de a extinde capacitatea de logistică, pentru a deschide noi centre de distribuție.

În Europa, grupul a suferit recent un regres grav cu o reducere a veniturilor cu peste 55 de miliarde de dolari și reduceri de personal de aproape 400.000 de angajați. Americanii au oferit apoi 5,2 miliarde de euro pentru achiziționarea rivalului TNT. Împreună cu olandezii, americanii ar fi depășit Deutsche Post DHL în Europa și ar fi urcat pe prima poziție. Cu toate acestea, după luni de impas, autoritățile UE pentru protejarea concurenței au respins tranzacția.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/UPS-will-es-in-Europa-nun-allein-schaffen-article13131986.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 58