UPS va livra pachete în Florida cu biclete electrice

Dacă sunteți genul de persoană care stă acasă ascultând sunetul produs de duba curierului care vine cu coletele, atunci avem vești proaste: acest lucru s-ar putea dovedi foarte dificil.

UPS a lansat prima sa rută de livrări silențioase, de-a lungul bulevardului Las Olas și a regiunilor învecinate din Fort Lauderdale, Florida. UPS a lansat această rută pentru a sprijini programul de rutine ecologice implementat de oraș și inițiativa Vision Zero Fort Lauderdale.

Fort Lauderdale este un oraș mândru de colaborarea cu UPS și de lansarea primelor servicii care folosesc biciclete electrice în Florida, spune primarul John P. Seiler. Noile biciclete sunt o îmbunătățire binevenită în eforturile de a face din Las Olas Boulevard un loc mai prietenos, mai sigur, mai sănătos și mai sustenabil pentru toată lumea, indiferent de modalitatea de deplasare.

Inițiativa este una din numeroasele eforturi întreprinse la nivel de oraș pentru a reduce numărul deceselor în trafic la zero prin redesenarea sistemelor de transport. Programul UPS pentru biciclete electrice a luat naștere la Hamburg, Germania, în anul 2012 iar de atunci s-a extins și către alte orașe din Germania, Belgia, Italia, Franța și Irlanda.

UPS a utilizat prima sa bicicletă electrică din state în Portland, Oregon, anul trecut, apoi a dat naștere unor servicii similare în Pittsburg, Pennsylvania, în luna octombrie. Acesta este un alt exemplu despre cum sectorul privat și cel public pot colabora pentru a identifica soluții sustenabile care să îndeplinească nevoile de astăzi ale municipalităților, a declarat Scott Phillippi, director UPS pe departamentul de întreținere și inginerie, operațiuni interne.

https://www.greencarreports.com/news/1114171_ups-to-deliver-packages-in-florida-via-electric-bikes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 49 =