Urmărește jucătorii preferați de golf prin PGA Tour AR

Dacă sunteți fani ai golfului care nu vă permiteți să participați în persoană la Arnold Palmer Invitational, puteți totuși să îi urmăriți pe favoriți în realitate augmentată, folosind o aplicație pe iPhone sau iPad.

PGA Tour AR, disponibil acum pe App Store pentru dispozitivele compatibile ARKit, permite fanilor acestui sport să participe la un model miniatural al unuia din cele șase poturi din cele patru tururi faimoase de golf, iar utilizatorii pot să mărească și să rotească modelul cu gesturile obișnuite pentru touchscreen.

La lansare, tururile disponibile includ Pebble Beach în Monterey County, California, Bay Hill de lângă Orlando, TPC Sawgrass în Jacksonville, Florida și East Lake Golf Club în Atlanta. Mai multe modele vor fi adăugate de-a lungul sezonului, iar PGA Tour are planuri să ofere cel puțin un pot din fiecare campionat.

Pornind cu Arnold Palmer Invitational de la Bay Hill, utilizatorii pot să țină aproape cu acțiune live la potul șase, cu grafice privind traiectoria loviturilor și alte date live și animații care fac parte din model. Chiar acum, utilizatorii pot accesa tururile virtuale și să vadă performanțele trecute dela zeci de jucători profesioniști PGA.

Rick Anderson, PGA Tour Chief Media Officer spune că explorarea tehnologiilor paralele precum AR ajută PGA Tour să ajungă la noi audiențe din toată lumea. Utilizarea ARKit din iOS 11 ne permite să prezentăm date reale oferite de ShotLink și CDW într-un mediu vizual bogat pentru fani. The PGA Tour se mândrește cu aducerea noilor tehnologii în lumea sportului ca și parte din comunicarea cu o audiență cuprinzătoare și diversă.

https://mobile-ar.reality.news/news/apple-ar-pga-tour-ar-app-lets-you-follow-golfers-live-your-coffee-table-0183421/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 8