URMARIREA SPIRITULUI DE CUMPARARE PRIN SATELIT

google-skybox

Google preia Skybox
Mica companie urmărește obiective mărețe. Firma Skybox vrea să revoluționeze nimic altceva decât observarea pământului cu o analiză mai detaliată a imaginilor actuale din satelit. Google va plăti pentru acest obiectiv măreț aproximativ jumătate de miliard de dolari.

Este acesta primul pas spre propria flotă de sateliți? Gingatul american al internetului, Google, își consolidează afacerile cu servicii de cartografiere digitală prin achiziționarea specialiștilor în imagistică prin satelit, Skybox.

Prețul pentru micuța compania ambițioasă este de 500 de milioane de dolari în numerar, după cum a anunțat chiar Google într-o notificare obligatorie a acționarilor. SkyBox lucrează la construirea propriei flote de sateliți. Compania oferă clienților observarea unor anumite regiuni prin fotografiere detaliată și clipuri video de 90 de secunde.

Posibile domenii de utilizare a SkyBox ar putea fi, spre exemplu, monitorizarea de domenii ce sunt suspecte de infestare, epidemii sau supravegherea conductelor de energie. Evaluarea mișcărilor de containere în porturi, a activității în aeroporturi sau loturi de parcări are delerilor auto. Cu astfel de servicii similare economiștii americani au identificat deja dovezi cu privire la situația economică. Evaluarea utilizării parcărilor mall-urilor din SUA permite concluzii cu privire la cifra de afaceri a comercianților cu amănuntul și prin urmare cu privire la starea de spirit a cumpărăturilor consumatorilor din SUA.

Sateliții SkyBox vor ajuta păstrarea Hărților Google până la o dată în viitor, a declarat cel mai mare furnizor de motor de căutare. Mai mult decât atât, Google speră că furnizarea de acces la internet să fie îmbunătățită, pe lângă posibilitatea de ajutorarea în caz de accidente sau dezastre naturale.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Google-uebernimmt-Skybox-article12995596.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2