USL BH RUPT

Premiul-II.-color-Christian-Filipescu-Muntii-BihoruluiUSL BH RUPT,PUS PE AMANARI

                         Datorita  problemelor din USL  central care au și condus la ruperea alianței, liderii locali ai celor două partide in sedinta CJ BH de vineri au prefert in loculunor negocieri dificile amanarea repartizarea banilor din cotade 20% a fost amânată.

Tot asa a fost si cu  organigrame și regulamente de funcționare de la mai multe instituții de cultură ca  Muzeul Țării Crișurilor, Teatrul Regina Maria, Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai și Revista Varad. În schimb organigramele și regulamentele de funcționare ale Teatrului Szigligeti Szinhaz, Filarmonicii de Stat, Școlii de Arte Francisc Hubic și Revistei Familia  au trecut de plenul CJ cu unanimitate de voturi.
Preluarea  în custodie de către Județul Bihor a mai multor situri Natura 2000,proiectul de hotărâre cu referire la  asigurarea fondurilor necesare pentru activitățile care vor fi desfășurate conform convențiilor de custodie in siturile : Ferice-Plai, Platoul Vașcău, Valea Roșie, Pajiștea Fegernic și coridorul Muncții Bihorului – Codru Moma, la fel au fost proiecte care s-au amanat sine die.

——————————————————————————————————————————————————————————-

1471087_10201295491929885_1737037589_n copy……CJ are in obiectiv activitati din judet, inclusiv mediul rural..iata ce se intimpla intr-o discoteca dintr-un sat bihorean…

In sat, la discoteca: – Domnisoara, dansezi? – Nu. – Atunci hai sa ne ajuti sa impingem un tractor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 4