Va fi noul James Bond de culoare?

AP-733788933108

În mod obișnuit publicul nu are nici un fel de drept de apel în deciziile de casting pentru un film. Dar după ce mai mulți actori s-au înscris pentru rolul agentului 007, fanii și-au ales deja favoritul. Potrivit lui Idris Elba ei spun toți același lucru.

Nici nu a apucat să renunțe la onoarea de a-l întruchipa pe James Bond, că deja s-au și înscris mulți înlocuitori: Daniel Craig nu mai dorește să intre în pielea legendarului agent 007, asta e sigur. Dar cine ar putea să îi urmeze? Tom Hiddleston este foarte popular după rolul său din serialul BBC, “The Night Manager”, precum și alți actori precum Tom Hardy, actorul din “Homeland”- Damian Lewis, Henry Cavill din “Superman”, Aidan Turner și Idris Elba.

Cel din urmă ar reprezenta o alegere deosebit de interesantă pentru rolul lui James Bond pentru că actorul în vârstă de 43 de ani este fără îndoială de culoare. În revista “Hello!”, actorul a dat răspuns speculațiilor.

Elba ar fi declarat că toate sunt numai zvonuri. El a menționat că nu discută cu oamenii implicați în turnarea filmului și nici aceștia nu au dorit să îl contacteze. Cu toate acestea, el dorește să remarce ceva pentru creatorii filmului. Peste tot în lume pe unde a mers, lumea i-a spus că este la fel de măreț ca și James Bond. În cazul în care va fi ales ca sa fie fața agentului 007, el spune că astfel se va împlini voia poporului.

Dacă îi întrebi pe britanici însă, Elba nu este potrivit. În diferite sondaje efectuate de presa locală, Hiddleston este favoritul. Elba își asigură, cu toate acestea, un fericit loc doi, care îl face pe acesta să fie sigur că restul actorilor menționați mai sus nu au nici o șansă împotriva sa.

http://www.n-tv.de/leute/Wird-der-neue-James-Bond-schwarz-article17284831.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 81 =