Va fi prezentat iPhone 6s în august?

iPhone-6s

Va fi prezentat iPhone 6s în august?

Apple trebuie să facă ceva ce nu a mai făcut până acum. Se presupune că acesta va prezenta viitorul model de iPhone în luna august. De ce, asta nu se știe exact, dar primele prognoze de vânzări sunt gigantice.

Pentru oamenii care doresc să își procure un iPhone vine un moment în an când pur și simplu nu se mai merită să își cumpere un model actual, pentru că urmașul este deja așteptat să apară în curând. Iar pentru iPhone 6s acest moment se pare că a sosit deja. Potrivit The China Post, cunoscătorul Apple, Ming-Chi Kuo și în același timp analist de la KGI Security se așteaptă că iPhone 6s va fi prezentat deja în luna august.

După cum scrie MacRumors nu a mai fost prezentat până acum un iPhone publicului în această lună a anului. Primele modele le-a prezentat Apple în timpul sau la o dată apropiată de conferința sa de dezvoltare WWDX din iunie, iPhone 4s a fost prezentat de Tim Cook în luna octombrie, iar premierele urmașilor au avut loc în septembrie.

Dar dacă acest analist – ce e de obicei foarte bine informat – are dreptate, atunci nu înseamnă neapărat că iPhone 6s va sosi mult mai devreme pe piață. Kuo scrie de asemenea că Apple este de așteptat să pornească vânzările tot în luna septembrie. Iar precum s-a întâmplat și în cazul iPhone 6, acest moment ar putea fi la sfârșitul lunii.

Ce se așteaptă cumpărătorii de iPhone pe lângă un nou procesor este analizat recent de Kuro. Printre alte lucruri, Apple ar trebui să echipeze iPhone 6s cu Force Touch, o tehnologie care permite smartphone-ului să detecteze o apăsare mai ușoară sau mai puternică pe suprafața ecranului și apoi să afișeze opțiuni suplimentare. În afară de asta Apple crește rezoluția aparatului foto, îmbunătățește senzorul de amprentă digitală și întărește carcasa.

http://www.n-tv.de/technik/Wird-das-iPhone-6s-im-August-vorgestellt-article15151241.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =