Vacation Simulator, o continuare decentă

Owlchemy Labs, studio-ul din spatele hit-ului VR pe nume Job Simulator (2016) – un joc de parodie foarte apreciat – și Rick and Morty: Virtual Rick-ality (2017), și-a prezentat următorul joc la GDC 2018, acesta fiind o continuare cu nume inspirat la Job Simulator care poartă jucătorul în lumea imaginară a vacanțelor pentru oameni înainte de apariția primelor locuri de muncă automatizate.

CTO-ul producătorului, Devin Reimer, a declarat că jocul oferă o repetare a sistemului de teleportare pe bază de noduri dezvoltat pentru Rick and Morty VR, care permite jucătorului să traverseze câteva stații pe bază de obiective, în loc să stea într-un nivel dedicat, cum era cazul în Job Simulator. Acest aspect va deveni un factor important pentru franciza Simulator – va permite spații de joc mult mai diverse într-un singur nivel.

Dacă vă puneți pe cap casca HTC Vive Pro, veți fi întâmpinați de un asistent robot foarte familiar, un meniu ce distribuie misiunile și un aspect general ca de desene animate, introdus pentru prima dată în Job Simulator. Robotul te îndeamnă înainte de toate să îi faci cu mâna, ceva nou pe care studio-ul l-a adăugat pentru a face roboții mai interactivi. Un simplu salut cu mâna pornește demo-ul jocului.

În timp ce este doar un joc single player, va exista un creator de avatare, astfel că jucătorul își poate crea propria înfățișare unică, ceva ce ne așteptăm să joace un rol important în versiunea finală. Vacation Simulator este de așteptat să se lanseze pe Oculus Rift, HTC Vive și PSVR mai târziu în acest an. Vom auzi cu siguranță mai multe despre Vacation Simulator în lunile dinaintea lansării.

https://www.roadtovr.com/hands-on-vacation-simulator/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =