Vânzările cu amănuntul din Marea Britanie arată semne de slăbiciune

 

_87254636_xx3n8b4a
Vânzările cu amănuntul din Marea Britanie au crescut mai slab decât sperau comercianții cu amănuntul pentru luna decembrie, iar perspectivele pentru ianuarie nu sunt cu mult mai bune, potrivit unui studiu realizat de grupul de lobby de afaceri, CBI. Comercianți cu amănuntul au raportart vânzări mai bune decât în noiembrie trecut, dar sub nivelul așteptat de către economiști.

Speranțele pentru vânzările de luna viitoare sunt la cel mai mic nivel din mai 2012. CBI a spus că 2015 a fost un an dificil pentru comercianții cu amănuntul. Barry Williams, președintele CBI, a declarat că retailerii se așteptau să înceapă anul 2016 cu ” aceeași ordine de idei”.

Studiul a aratat cele mai slabe așteptări pentru afaceri, printre comercianții cu amănuntul, din mai 2012. Sondajul realizat pe 118 firme a arătat că volumul vânzărilor cu amănuntul a crescut în luna decembrie, și a fost ușor peste media pentru această perioada din an, dar încă sub așteptările retailerilor. Creșterea volumului de vânzări cu amănuntul este de așteptat să încetinească oarecum luna viitoare.

http://www.bbc.com/news/business-35152553

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 + = 29