Vanzarile de maşini din Marea Britanie au atins un nou record în luna iunie

_84072596_84072595

Vanzarile de maşini din Marea Britanie au atins un nou record în luna iunie

Vânzările de maşini noi în Marea Britanie au atins, în luna iunie, un nou record, potrivit unui studiu realizat de industria auto. Asociaţia Producătorilor şi Comercianţilor de Automobile din Regatul Unit a dezăluit o crestere de 7% a vânzărilor de mașini noi în primele șase luni ale anului, un total de peste 1,3 milioane.

Numai în luna iunie, a existat o creștere de 12,9% a vânzărilor de mașini, comparativ cu anul trecut, la 257, 817 de unităţi.

Aproximativ 15% din cumparatori au ales un vehicul fabricat în Marea Britanie, a mai spus SMMT. Cu toate acestea, se aşteaptă la o creștere mai lentă în următoarele șase luni.

Ratele dobânzilor scăzute, ofertele de finanțare atractive și lansarea de noi modele a continuat să încurajeze consumatorii să cumpere mașini noi, a declarat SMMT, menţionând o creștere puternică a cererii în luna iunie, pentru vehiculele alimentate alternativ.

Ford Fiesta a rămas în fruntea topului celor mai bine vândute mașini, cu 12,543 unități în luna iunie și 71,990 din ianuarie până în prezent. Pe locul al doilea în top, Fiesta, Corsa Vauxhall a fost a doua cea mai bine vândută masină, cu 9561 vânzări de unități în luna iunie și 50125 în de la începutul anului pînă în prezent.

http://www.bbc.com/news/business-33405946

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 28