VERDE DE ORADEA

55862-1VERDE DE ORADEA

                  “Vrem să realizăm o reţea de parcuri, locuri de joacă, terenuri de sport legate între ele prin accese pietonale şi piste de biciclete. în prezent Oradea există, fără a include spaţiile dintre blocuri, 129,2 hectare de parcuri, iar suprafaţa acestora urmează să fie mărită cu încă 24,1 hectare amplasate în tot oraşul.Este vorba de un proiect care va creşte foarte mult suprafeţele spaţiilor verzi din oraş. Ţinta noastră este ca de acasă sau de unde lucrezi să ajungi în 5 minute la o zonă verde!”, a spus ieri intr-o conferinta de presa  Ilie Bolojan.

Aceste spaţii verzi vor fi amenajate în cartierul Oncea (în strada Ion Bogdan lângă grădiniţă şi lângă Apele Române), cartierul Ioşia (străzile Calea Aradului, Barcăului, Xenopol, Oneştilor), zonele Adona, Lotus, Silvaş şi altele.

Eforturile de amenajare aacestor spatii verzu vor fi  minime din partea municipalităţii, deoarece vor fi executate sau plătite de companii orădene, care în contul acestor investiţii îşi vor putea face reclamă în zonele respective.

——————————————————————————————————————————————————————————regular_smile……..cu atata verde vom sti  mai multe….

Un evreu sarac si singuratec, traind intr-un apartament, in comun cu o mama oarba, in rugaciunile sale zilnice, il tot ruga pe Dumnezeu sa-i imbunatateasca viata. La un moment dat Domnul s-a indurat de el si i-a spus ca ii poate implini o singura dorinta. Zice evreul:

– Multumesc Doamne! Singura mea dorinta este ca mama mea sa vada cum nevasta-mea agata de gatul fiicei mele un colier de 20.000.000 $ in Mercedesul meu 600, parcat langa bazinul vilei mele superbe din Beverly Hills.

Dumnezeu:

– Of!… Mai am multe chestii de invatat de la evreii astia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =