Verdi organizează greve la Amazon până în seara sfântă

streikende-amazon-mitarbeiter-anfang-dezember-in-leipzig

Verdi organizează greve la Amazon până în seara sfântă

După o pauză scurtă ce a avut loc duminică, sindicatul caută acum din nou să paralizeze afacerile de Crăciun are gigantului comercial. Majoritatea pachetelor ajung însă la timp la destinație.

După o pauză scurtă sindicatul Verdi a cerut continuarea grevei la locațiile Verdi ale coemrciantului Amazon. În centrele de expediere de la Bad Hersfeld, Rheinberg, Leipzig și Graben lucrătorii ar trebui să renunțe la lucru de luni dimineața. Săptămânile trecute aproximativ 2400 de angajați au renunțat la lucru, potrivit datelor sindicale. Amazon a vorbit despre de aproximativ 2000 de participanți.

În cele în total nouă centre germane de distribuție Amazon lucrează potrivit informațiilor companiei în perioada de dinaintea sărbătorilor fix 20.000 de oameni. Greva ar trebui să înceteze în după-amiaza zilei de 24 decembrie. Valul de greve a pornit pe data de 15 decembrie.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/maechtige-internetriesen/arbeitskampf-geht-weiter-verdi-bestreikt-amazon-bis-heiligabend-13336460.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 30