Vespa Elettrica – E-Roller pentru anul 2018

Cândva Vespa a zguduit orașele Europei, lăsând în spate nori de fum albastru. E o poveste lungă. Dar începând cu anul 2018 vor fi posibile călătorii lipsite de emisii și zgomot, cu ajutorul Vespa Elettrica.
În anul 2016 gigantul producător de scutere Piaggio a prezentat la Eicma o versiune cu propulsie electrică a motocicletelor Vespa, sub formă de studiu. La târgul de motociclete de luna aceasta italienii au prezentat versiunea finală de serie. Modelul numit Elettrica se va evidenția ca “produs premium cu autonomie” din marea masă de scutere ieftine de proveniență asiatică.
Micul scuter electric se remarcă deja din punct de vedere optic. Pe lângă stilul infonfundabil de la Vespa, acesta convinge în interpretarea sa contemporană cu elemente cromate, reflecții metalice, aspect strălucitor. În contrast există accente albastre luminoase pe jante, carcasă și scaune.
Piagiio se bazează pe echipamente tehnice sofisticate. Există deci un far cu LED-uri, o priză USB, un cockpit cu ecran color TFT de 4,3 inch, elemente contemporane de conectivitate și un compartiment de depozitare a căștii. Italienii au promis de asemenea un nou sistem multimedia la bord, în care integrarea cu smartphone-ul va fi de importanță centrală.
http://www.n-tv.de/auto/Vespa-Elettrica-E-Roller-kommt-2018-article20124980.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =