Veste proasta, politiceni germani vor să închidă granițele

055528c490fadba059bba417a826d27b

Politica de refugiați a cancelarului german Angela Merkel aduce tot mai multă furie în cadrul uniunii politice din Germania. Deputații nemulțumiți lucrează acum la o cerere de închidere a granițelor. Se mai spune faptul că testarea unui sistem de fortificare a frontierelor nu ar trebui să reprezinte un subiect tabu.

Opoziția împotriva politicii refugiaților a cancelarului german Angela Merkel este tot mai puternică. Asta a raportat ziarul Bild. Având în vedere numărul persistent de refugiați care sosesc în Germania, un grup de opozanți vor să atace în Bundestag politica porților deschise practicată de Merkel și să propună o inițiativă de închidere a granițelor.

Cercul Parlamentar Mjilocui (PKM) prin liderul său Christian von Stetten (CDU) lucrează la o cerere pentru închiderea granițelor, scrie ziarul.

Această inițiativă va fi discutată în două săptămâni. Lui PKM îi corespund 188 din cei 310 de deputați ai grupului CDU/CSU din Bundestag.

Von Stetten a spus pentru ziarul Bild că ideea unei fortificații la graniță nu ar trebui să fie un subiect tabu. În continuare parlamentarii au spus că dacă guvernul federal ar avea un plan clar, atunci valul de refugiați s-ar opri. Iar dacă în săptămânile următoare s-ar dovedi că această ipoteză a fost falsă, atunci facțiunea lor ar trebui să reacționeze.

Purtătorul de cuvânt al facțiunii, Stephan Mayer, a cerut acțiuni rapide. La un volum de 10.000 de refugiați pe zi, nu există timp de așteptare până la următoarea ședință a grupului, declară politicianul CSU.

http://www.n-tv.de/politik/Unionspolitiker-wollen-Grenze-schliessen-article16163536.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =