VESTI DE WEEKEND

inscrierile-la-clasa-i-pentru-anul-scolar-2011-2012-incep-de-joi-89399VESTI DE WEEKEND

Intr-o conferinta de presa tinuta de Primaria Oradea si AIO, am retinut ca doua firme ABED NEGO si GHENAU TRADE lucreaza de zor la  terminarea unor reparatii capitale si curente de  aproape un milion de euro in mai multe scoli oradene.Baiul e ca o mare parte dintre acestea vor fi continuate si dupa inceperea anului scolar.Pentru copii va fi destul de interesant sa imbine teoria cu practica zgomotului si molozului.

Boala companiilor romanesti de a-si cere singure insolventa a atins si o firma de turism din Oradea cu numele de AVENARA -este necesara o imbunatatire a legislatiei caci una e insolventa unei firme in constructii care nu si-a primit banii de la beneficiar si alta este a unei firme care incaseaza anticipat banii si apoi pune cheile si afisul pe usa.Vorba unui bun prieten de-al meu, “Sa nu incurcam biata femeie cu femeia beata”-:).  Asadar mare grija prin cine plecati in concediu. In curand, pe acest site veti gasi un catalog al firmelor prestatoare de servicii a caror rating este dat de publicul beneficiar.

Chichita judecatoreasca prin care puteti scapa de plata unei amenzi pe care ati refuzat sa o semnati consta in folosirea unei decizii recente  a  Înaltei Curti care  a stabilit că refuzul de semnare nu echivalează cu o comunicare valabilă astfel încât agentul constatator are obligaţia, în cazul refuzului de semnare, să comunice procesul verbal prin poştă. Obligaţia de comunicare există, evident, şi în situaţia în care procesul-verbal se întocmeşte în lipsă. „Comunicarea procesului-verbal şi a înştiinţării de plată se face prin poştă, cu aviz de primire, sau prin afişare la domiciliul sau la sediul contravenientului”, stabilind că procedura afişării procesului-verbal de contravenţie la domiciliul/sediul contravenientului va fi utilizată numai în situaţia în care nu s-a reuşit, din diverse motive, comunicarea prin poştă, cu aviz de primire. Ca atare, dacă se procedează direct la afişarea procesului-verbal, puteţi invoca în instanţă lipsa unei comunicări valabile, având drept efect prescrierea sancţiunilor. Adică sunteţi scutit de executarea acestora.

Cam o mie de suflete cu talent intr-ale dansului sunt asteptate in 7 septembrie la ERA SHOPPING in cadrul primei ediții a concursului național de dans sportiv, dans de societate și dansuri latino-caraibiene, organizată de Clubul Feeling Dance.

Si pentru ca incheiem o saptamina de munca cu o stire artistica, relaxati-va putin aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 74