Vettel impresionează și se luptă pentru Monza

imago-sp-0906-22090004-20992567
Vettel impresionează și se luptă pentru Monza

Sebastian Vettel a ajuns în sfârșit în lumea Ferrari, locul doi în Marele Premium al Italiei a adus numeroase emoții pentru cvadruplul campion mondial. Cea mai mare grijă a sa este acum că Formula 1 va ocoli pe viitor Monza.

Nu vă atingeți de Monza: în mijlocul aplauzelor, bucuriei și agitației după câștigarea locului doi în Marele Premiu al Italiei, Sebastian Vettel a devenit serios. “Dacă din motive financiare se va șterge în mod rușinos din calendar ceea se întâmplă aici, atunci ar fi ca și cum ne-am scoate inimile din piept. Suntem aici și rulăm pe circuit, iar asta îl face foarte valoros”, spune cvadruplul campion mondial. Prima sa baie în marea de steaguri roșii ca pilot al Ferrari l-a emoționat puternic pe pilotul în vârstă de 28 de ani.

Iar dragostea este reciprocă. Prin modul în care impresionează fanii italieni, el a devenit un idol, scrie ziarul Repubblica. Vettel s-a bucurat la maxim de fiecare clipă. Chiar și după ce marea agitație a trecut. Vettel a spus că a fost o zi specială pentru toată echipa, o mare presiune s-a evaporat. În trecut a sărbătorit adesea cu bere, dar aici acest lucru se face mai degrabă cu șampanie sau vin, ceea ce îl încântă oricum. Aceste emoții sunt nenumărate, iar amintirile îi vor rămâne pe veci.

http://www.n-tv.de/sport/formel1/Vettel-begeistert-in-und-kaempft-fuer-Monza-article15879571.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 16 =