Vicepreședinte Tesla părăsește compania după 11 ani de activitate

După 11 ani petrecuți la Tesla, Diarmuid O’Connell părăsește compania pentru a “putea petrece mai mult timp cu familia”, spune un purtător de cuvânt al companiei. O’Connell a fost vicepreședinte la Tesla, responsabil pentru Business Development și unul dintre cei mai logevivi directori ai companiei.

Deși plecarea lui O’Connell vine într-o perioadă când compania este fixată foarte mult pe creșterea exponențială a producției pentru Model 3, el crede că despărțirea sa de companie nu va pune în pericol operațiunile curente, acum că noul model a fost deja lansat.

O’Connell și-a început activitatea la Tesla în 2006 și a trecut printr-o serie de perioade importante la producătorul californian de automobile electrice, de la perioada în care compania aproape că s-a prăbușit total în anul 2008, la mult amânata lansare a Model X.

Pentru mai mult de 11 ani, Diarmuid a jucat un rol important în dezvoltarea companiei Tesla de la o mică companie de tip start-up la un gigant prezent la nivel global, a declarat compania într-o declarație oferită agenției Reuters.

Responsabilitățile lui O’Connell vor fi preluate de Jon McNeil, președinte al Tesla pentru Global Sales and Service. Înainte de a sosi la Tesla, O’Connell a deținut poziții în consultanță pentru afaceri și a ocupat odată poziția de director de personal la Biroul de Politică Militară în cadrul departamentul american de stat. El a obținut o diplomă MBA de la Școala de Management Northwestern’s Kellogg, un Master în Relații Internaționale la University of Virginia și o diplomă de licență de la Dartmouth College.

http://www.teslarati.com/tesla-vp-diarmuid-oconnell-departs-11-years/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =