VIITORUL LONDREI, TEHNOLOGIA DIGITALA

tech-city

Tehnologia digitala, asul din mânecă al Londrei
Firma de cercetare, Oxford Economics susţine că Londra va depăşi New York-ul și Silicon Valley, în domeniul ocupării forței de muncă a tehnologiei digitale, capitala Marii Britanii va crea 46.000 de noi locuri de muncă până în 2024.
Raportul, realizat de organizația oficială de promovare a capitalei London & Partners, a adăugat că tehnologia digitală, de asemenea, va genera oraşului, peste 12 miliarde lire sterline (15 miliarde euro), datorită activității economice crescute.

Londra are în prezent 155,600 de persoane în acest sector şi se găseşte într-o creștere mult mai rapidă decât Silicon Valley din California şi gazdele Google, Yahoo, și altor titani tech.
În domeniul specific de tehnologie financiară din Londra, conduce atât New York cât și California. Londra și împrejurimile sale generau o valoare estimata de 44.000 de specialiști în tehnologie financiară. În general, New York are 43.000 de muncitori în sectorul tehnologic, în timp ce Silicon Valley deţine 11.000 de angajați în aceeași zonă.

Începând cu 16 iunie şi până le 20 iunie, capitala Marii Britanii gazduieste prima săptămână a tehnologiei din Londra, în încercarea de a prezenta punctele forte tehnologice ale capitalei, cu unele dintre cele mai faimoase nume din sectorul care vor lua parte la eveniment. Astfel, peste 30.000 de antreprenori tech, investitori și dezvoltatori din întreaga lume vor fi prezenti la evenimentul de o săptămână, care cuprinde peste 200 de spectacole independente.

http://www.ibtimes.co.uk/londons-digital-tech-boost-economy-by-12bn-create-46000-jobs-by-2024-1452760

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8