Viitorul Marii Britanii, mai luminos în afara UE

_88557636_hi031772947

Perspectivele pe termen lung din Marea Britanie ar putea fi “mai luminoase” în afara UE, a declarat un lider de afaceri. John Longworth, șeful Camerei de Comerț Britanice, a descris referendumul UE ca o alegere între “diavol și o mare albastră adâncă”. El a declarat la conferința anuală că alegătorii se confruntă “, fără îndoială, cu o alegere grea”. O opțiune ar fi să rămână, iar cealaltă incertitudinea de a pleca.

Acesta a declarat în cadrul conferinței de la Londra, că observația lui s-a bazat pe rapoarte economice cheie cu privire la beneficiile de a rămâne în UE și de a pleca. Camera de Comerţ Britanică declarat că nu a aderat la nici o tabără în dezbatere, deoarece calitatea sa de membru a fost împărțită pe această temă. Membrii Camerei vor fi chestionaţi astfel încât opiniile lor ar putea informa dezbaterea înaintea alegerilor din iunie, a adăugat acesta.

La o sesiune Q & A, cancelarul George Osborne și ministrul de finanțe german Wolfgang Schaeuble, a susținut cazul Regatului Unit de a rămâne în UE. Întrebat care ar fi reacția lui în cazul în care Marea Britanie va să părăsească UE, el a spus: “Am plânge, dar eu sper că nu va fi aşa”.

http://www.bbc.com/news/business-35716864

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =