VIKINGII DE AZI

 

Serialul Vikingii de azi  21 octombrie la History

History, unul dintre cele mai urmarite canele de documentare din Romania, introduce in grila sa de programe serialul Vikingii incepand din 21 octombrie.

Cele noua episoade ale acestui serial de mare succes in SUA vor fi difuzate in fiecare luni, la ora 22:00.

Filmat anul trecut in Irlanda, “Vikingii” urmareste aventurile lui Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel, The Beast; Baytown Outlaws), un barbat care incearca permanent sa-si depaseasca limitele si sa descopere noi lumi care asteapta sa fie cucerite.

Ragnar este un tanar fermier, cu o familie frumoasa, nemultumit insa de politica impusa de conducatorul local, Earl Haraldson (Gabriel Byrne, In Treatment; Usual Suspects; Millers Crossing).

Acesta trimite in fiecare vara raidurile vikinge doar in est, catre tarile baltice si tinuturile rusesti, unde populatia este foarte saraca.

“Vikingii” prezinta astfel ambitiile lui Ragnar de a descoperi alte civilizatii spre vest, dincolo de mare, si aventurile prin care trece in calatoriile sale. Alaturi de prietenul sau Floki (Gustaf Skarsgard, The Way Back) construieste o noua generatie de corabii – mai rapide, mai usoare si mai frumoase decat orice alte nave realizate pana atunci.

Canalul History este disponibil prin operatorii de cablu si satelit Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV si Orange TV. History este o televiziune lansata pentru prima data in Marea Britanie in noiembrie 1995, care acum este disponibila in peste 330 de milioane de locuinte, din mai mult de 150 de tari.

History face parte din portofoliul A+E Networks UK, un joint venture intre A+E Networks si BSkyB si care mai are in portofoliu canale precum History HD, Lifetime, Crime & Investigation Network, Crime & Investigation Network HD, BIO si H2.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 85