Vine răspunsul Google la iPhone 7

google-pixel-pixel-xl-androidpolice

Google va prezenta la începutul lunii octombrie cele două noi smartphone-uri ale sale. Data pentru premiera Pixel este acum oficială, existând și primele imagini cu concurentul iPhone. Au ele vreo șansă împotriva puterii Apple?

Nici bine nu a terminat Apple de prezentat noul său iPhone, că apare concurența din partea Google: la începutul lunii octombrie concernul va prezenta două noi smartphone-uri, Pixel și Pixel XL, cel puțin aceasta este denumirea lor din prezent. Ambele dispozitive fac concurență directă cu iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Aspectul lor este încă secret din punct de vedere oficial, deși există câteva fotografii care au ajuns pe internet.

Circulă de ceva vreme pe rețea fotografii cu noile dispozitive, dar numai sub formă de zvon. La sfârșitul lunii iunie “Android Police” a raportat că cei de la Google vor prezenta un dispozitiv cu ecran de 5 inch cu nume de cod “Sailfish” și un dispozitiv de dimensiuni mai mari, cu ecran de 5,5 inch, nume de cod “Marlin”, ambele produse de HTC.

În acest moment diferite păreri arată spun că ambele dispozitive vor fi comercializate ca parte din aceeași familie Google Nexus. Între timp este tot mai probabil că Google va renunța la brandingul Nexus și va introduce noile modele în familia Pixel. Nici în videoclipurile teaser lansate pe YouTube nu se clarifică deocamdată acest lucru.

Deși Google a încercat să țină secret designul noului telefon, prezentând doar conturul acestuia în reclame, pe internet există deja câteva fotografii al ambelor dispozitive, care prezintă un design care pare combinat între iPhone, HTC One A9 și Honor 8.

Imaginile prezentate de pagina “Android Police” arată ambele dispozitive unul lângă celălalt și din față și din spate, acestea prezentând o carcasă argintie din metal. Îmbinarea dintre carcasă și display este similară cu cea de la Apple iPhone, pe partea superioară există fante pentru camera frontală și senzorul de lumină ambientală, o zonă de sub display a fost ștearsă, probabil pentru a ascunde originea acestor fotografii.

Partea din spate prezintă o adâncitură circulară pentru senzorul de amprentă precum și două deschideri uniforme în colțul din stânga sus, una pentru aparatul foto și una pentru lumina foto, ambele încadrate plan în carcasă, asemănător puțin cu modeul Honor 8 cu camera sa dublă. De remarcat la prima vedere este materialul ales pentru partea din spate: imaginile sugerează că scanerul de amprentă și camera stau sub un panou de sticlă, restul carcasei fiind construit din aluminiu.

http://www.n-tv.de/technik/Googles-Antwort-aufs-iPhone-kommt-article18681751.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =