Virgin Hyperloop One are un prototip perfect funcțional

Virgin Hyperloop One, cunoscut anterior ca și Hyperloop One înainte de a-și asigura o nouă investiție din partea companiei Virgin a lui Richard Branson, încă se luptă pentru a lansa pe piață sistemul său de hyperloop și au prezentat recent un video cu un prototip prefect funcțional.

Anul trecut, compania a susținut că a atins o viteză record în teste, de aproape 387 de kilometri pe oră, la baza lor de test în mărime naturală din statul federal american Nevada. Dar acum au dezvoltat ceea ce se numește “Vision 2030 Hyperloop Pod”, pe care l-au dezvăluit recent împreună cu Mohammed bin Salman bin Adulaziz, prințul moștenitor și Ministru al Apărării în Regatul Arabiei Saudite, în cadrul vizitei sale la locația de test Virgin Galactic din desertul Mojave.

Prințul moștenitor a declarat că privește cu interes relațiile dintre KSA (Kingdomn of Saudi Arabia) și VHO (Virgin Hyperloop One) în încercarea de a dezvolta tehnologii inovative pentru sectorul transporturilor precum hyperloop, accelerând obiectivele Vision 2030 de a transforma Arabia Saudită dintr-un consumator de tehnologii într-un creator al acestora. Hyperloop este catalizatorul necesar pentru a permite tehnologiilor de generația a-4-a să înflorească în regatul musulman în timp ce se va crea o societate vibrantă și o economie prosperă.

Este mereu entuziasmant să vedem astfel de prototipuri funcționând în mărime naturală. Am putea fi cu adevărat martori la nașterea unui nou mijloc de transport. În acest caz, a părut mai degrabă o demonstrație specială pentru prințul moștenitor pentru a-l convinge pe acesta să aprobe un proiect de tip hyperloop în țara sa. Mohammad bin Salman este cunoscut pentru stilul său oarecum progresist, cel puțin când vine vorba despre Arabia Saudită și se știe faptul că are planuri pentru diversificarea economiei regatului cu un viitor sustenabil care să se bazeze pe proiecte non-petroliere.

https://electrek.co/2018/04/04/virgin-hyperloop-one-video-full-scale-working-pod-prototype-test-tube-track/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 24