Viv este mai bun decât Siri sau Cortana

viv-startseite

Dezvoltatorii asistentului personal Siri al celor de la Apple prezintă un asistent de tip inteligență artificială care ne va face să uităm de oricare altul. Viv răspunde la întrebări dificile și îndeplinește dorințe complexe ale utilizatorului. S-ar putea ca pe viitor să nu mai trebuiască să căutăm, să atingem sau să dăm clickuri.

Dezvoltatorii asistentului electronic Siri vor să își facă singuri concurență la sistemul ce l-au vândut către Apple printr-un alt sistem pe care l-au dezvoltat până la un nivel superior. Dag Kittlaus a prezentat recent la New York programul “Viv”, care prin recunoaștere vocală și prin conexiune la mai multe servicii devine un asistent personal universal.

La o demonstrație pe scena conferinței “Disrupt” organizată de blogul de tehnologie TechCrunch sistemul Viv a fost capabil să răspundă fără probleme la diferite întrebări legate de vreme. Dar chiar și întrebările mai complexe nu i-au adus nici un fel de dificultate în timpul testului live.

Kittlaus l-a întrebat de exemplu, dacă în zona Golde Bridge poimâine va fi mai cald decât 70 de grade Fahrenheit. A îndeplinit de asemenea sarcini precum “trimite mamei mele flori” sau “transferă prietenului mei Alfredo 20 de dolari”. În test dezvoltatorii au mai cerut asistentului să comande pizza prin comenzi vocale, raportează cei de la Washington Post.

Au precizat de asemenea multe aspecte ale comenzii, modificându-le de mai multe ori, inclusiv mărimea blatului. După 40 de minute comanda corectă a ajuns la destinație.

http://www.n-tv.de/technik/Viv-ist-besser-als-Siri-und-Cortana-article17656781.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 30