Vive Wireless Adapter se lansează pe 24 septembrie cu un preț de 300 de dolari

Vive Wireless Adapter, un dispozitiv wireless de primă mână pentru Vive și Vive Pro, se apropie în final de data de lansare după ce a fost anunțat încă din luna ianuarie. Prețul va fi de 300 de dolari, iar precomenzile încep pe data de 5 septembrie. Data lansării oficiale este programată pentru 24 septembrie.

Vive Wireless Adapter este construit pe tehnologia 60Ghz WiGig de la Intel, împreună cu codec-ul DisplayLink XR, care este conceput pentru transmisie video de latență scăzută. Adaptorul în sine, care se poate monta pe cap, este conectat cu un pachet de baterii de buzunar care alimentează casca și receptorul, precum și un dispozitiv separat de transmisie care se conectează la PC și este montat ideal undeva sus și cu fața către utilizator pentru a menține o vizibilitate directă cu receptorul.

Au existat multe tentative în ultimul an de a produce un adaptor wireless pentru VR, jurnaliștii care le-au testat fiind impresionați în primul rând de Vive Wireless Adapter, prezentat la E3 în luna iunie. HTC a anunțat recent că data lansării acestui adaptor este fixată pe 24 septembrie, cu un preț de 300 de dolari. Pre-comenzile încep pe data de 5 septembrie. Compania oferă de asemenea o perioadă de probă de două luni pentru Viveport Subscription, ca parte din achiziție.

În timp ce Vive Wireless Adapter funcționează atât cu modelul Vive original cât și cu Vive Pro, în mod interesant clienții cu versiunea Pro vor trebui să achiziționeze un “pachet de compatibilitate” în valoare de 60 de dolari, care include un cablu de conectare pentru Vive Pro, precum și amortizoare de spumă și un dispozitiv de atașare unic pentru Vive Pro. Acest lucru este suprinzător, pentru că ne-am aștepta ca un pachet de 300 de dolari să fie atrăgător mai degrabă pentru clienții enterprise și comerciali decât cei obișnuiți de acasă.

https://www.roadtovr.com/htc-vive-wireless-adapter-release-date-price/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 48