VIZER VS PUTIN

vladimir-putin-and-marius-vizer--the-president-of-the-international-judo-federationVIZER VIZAT A FOST SI A RAMAS

ONOAREA BIHORULUI-SEFUL LUI PUTIN-VIZER VIZAT A FOST AVIZAT , samd, cred ca orice titlu s-ar potrivi stirii. Vizer al nostru, din Bihor, a fost reales in functia de Presedinte al Federatiei Internationale de JUDO, fiind desigur vizat pentru continuarea activitatii in aceasta calitate.Cu acest prilej, Putin a fost numit manager de dezvoltare, direct subordonat lui MARIUS VIZER, din TINCA de BIHOR.

RCS&RDS, a altui bihorean celebru, mai ales prin discretie, Zoltan Teszari, a preluat, Novitas Electro, companie de energie fotovoltaica, având în dezvoltare un proiect de 4 MW, în valoare de 6,2 de milioane de euro, în Bihor. Si uite asa, RCS&RDS ajunge la 7 parcuri solare, cu o capacitate de 23,4 MW, adica investiţii de peste 36 milioane de euro.

CET-ul are  administrator special pe NADIA HAS, de la primarie, aleasa unanim, intr-un moment in care s-a produs una din cele mai  mari avarii  din istoria acestuia.Nufaru, Velenta, si Sanmartin au ramas fara apa calda ieri datorita unei defectiuni serioase pe str Ogorului.Comunicatulzice ca pana diseara sar rezolva problema-om vedea.

Ministerul sanatatii se manifesta in Felix.Reprezentanți medicali din Seattle vor expune  strategii inovative în sistemul de management medical. In colaborare de Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității din Oradea, Colegiul Medicilor Bihor și Ordinul Asistentelor din România evenimentul se desfasoara azi,marți, 27 august, în Băile Felix, la Hotel Internaţional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =