Vladimir Putin si Dumnezeu

vladimir-putin-tells-nato-relax

Vladimir Putin spune că nu are regrete din moment ce Dumnezeu ia dat o viață perfectă

Președintele rus Vladimir Putin a susținut că viața lui a fost atât de perfect lucrată de Dumnezeu, încât nu are nici un regret. Putin a făcut aceste comentarii miercuri, în timp ce se pregatea pentru Expo 2015 Targul mondial din Milano. Într-un interviu acordat cotidianului italian, Corriere della Sera, Putin a fost întrebat: “Exista o acțiune pe care o regretati cel mai mult, o greșeală pe care nu a-ti vrea să o repetaţi?”

Ca şi răspuns, Putin a declarat: “.. Voi fi complet sincer cu tine eu nu pot spune nimic de acest fel, se pare că Domnul mi-a construit viața mea într-un mod în care nu am nimic de regretat.”

Putin a vorbit de asemenea pe tema sancțiunilor economice aplicate împotriva Rusiei pentru criza Ucraina. “Cred cu tărie că Rusia nu a fost responsabilă pentru deteriorarea relațiilor dintre țara noastră și statele UE. Aceasta nu a fost alegerea noastră. A fost dictată de noi prin partenerii nostri”, a spus Putin. Preşedintele a mai adăugat că nu trebuie ca lumea să se simtă amenințată de Rusia.

“Cheltuielile militare americane sunt mai mari decât a tuturor țărilor din lume la un loc”, a declarat Putin pentru Quartz.

http://www.ibtimes.co.uk/vladimir-putin-says-he-has-no-regrets-since-god-granted-him-perfect-life-1505470

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =